Public service

Jeg holder mig bredt orienteret i pressen, men mener, at der ofte mangler noget. Jeg følger derfor med på de nedenstående websites, som jeg mener samlet leverer en fornuftig alternativ public service dækning af samfundsrelevante emner. De tilbyder alternative vinkler på mange aktuelle spørgsmål, som ikke altid bliver behandlet i main stream medierne:

http://denkorteavis.dk/ er det progressive public service alternativ til de almindelige aviser i Danmark. Avisen ledes af Karen Espersen (tidligere Folketingsmedlem Venstre) og Ralf Pittelkow (Journalist, forfatter og politisk kommentator). Avisen er noget helt særligt, fordi den bringer mange kontroversielle analyser og historier, som main stream pressen ikke tør eller vil bringe. Samtidigt er DKA en meget hurtigt voksende netavis.

http://www.uriasposten.net/ er forfattet af historiker Kim Møller, som nøjsomt med public service for øje har dokumenteret problemer med multikulturalisme, venstreorienteret vold og meget andet. Kim Møller har sat sit eget liv på spil for at dække historier, som main stream medierne ikke vil behandle.

https://www.reddit.com/r/worldnews er et af det hurtigste voksende link sharing communities i verden. Enhver kan lave en profil og dele links, som så bliver de stemt op eller ned af brugerne. Her får man ofte internationale nyheder hurtigere end fx på DR og TV. Mange af de dér, “hvor er det tosset”-historier er også på reddit flere dage før pressen i Danmark copy paster dem.

http://www.trykkefrihed.dk/ Trykkefrihedsselskabet er måske bedst kendt for tidl. formand Lars Hedegaard, der blev udsat for et attentatforsøg på sin bopæl pga. sin ytringer om islam. Jeg er selv medlem af selskabet og opfordrer alle andre til også at blive det. Der er både artikler og mange spændende foredrag med folk, der ellers ikke bliver hørt eller inviteret til Danmark.

http://www.newspeek.info/  Newspeek.info er udgivet af NewSpeek Networks, der bryster sig af at være: “Danmarks frie og uafhængige medie uden skjulte dagsordner”. NewSpeek.info er et borgerligt medie, som arbejder på at bringe indhold, der ikke er præget af falsk neutralitet eller forloren objektivitet. De leverer meninger uden indpakkede motiver, og så kan man selv tage stilling til, om man er enig.

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving Mikael Jalving dyrker de politiske skandaler i Danmark. Han er også, hvad jeg kalder “svenskerkritisk” i det han ofte ynder at kritisere Sverige for deres manglende samfundsdebat om multikulturalisme. Gennem de seneste år er Jalving blevet skarpere og skarpere. Han beskriver med stor præcision misforhold i den gængse politisk korrekte opfattele af multikulturalisme. I sommeren 2016 fik han spetakulært lov til at lave et radioprogram, hvor lytterne kunne ringe ind. Det var historisk og programmerne kan stadig høres her: http://www.radio24syv.dk/programmer/je-suis-jalving/

http://snaphanen.dk/ er en anden blog med store mængder af dokumentation. Snaphanen er særlig, fordi forfatteren også dækker mange historier om multikulturalismens effekt i Sverige. Det foregår blandt andet ved gæstebloggere, ligesom der linkes til mange historier fra den svenske (knapt så frie) presse.

http://aarsskriftet-critique.dk/ Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat.  Det udkommer hvert efterår og indeholder over hundrede siders forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

http://ræson.dk/ Ræson bringer ofte dybere og mere direkte vinkler. Det er et interessant, fordi de tillader kommentatorer at være grundigt argumenterende, men også at blive angrebet på deres argumenter. Det er der næsten aldrig plads til i aviserne.