Om Kristian Tørning

Kristian Tørning
Kristian Tørning

Jeg har siden mine unge år været interesseret i samfundet og debatten om samfundet. Jeg holder af diskussioner, der handler om, hvem vi er, og hvor vi skal hen. Jeg har altid været nysgerrig efter, at finde ud af, hvad andre mener og hvorfor – især når jeg er uenig med dem. En anden stor passion er fotografi og videoproduktion. Jeg tager mange billeder og bliver stødt og roligt bedre til det.

Jeg har en bachelorgrad i retorik fra Københavns Universitet, en kandidatgrad i Design, Kommunikation og Medier fra IT-Universitetet i København og en ph.d. fra Copenhagen Business School. Jeg har tidligere arbejdet hos blandt andre: Danmarks Radio, Microsoft og Danfoss (se mit CV online her: http://www.linkedin.com/in/torning).

Min fritid bruger jeg sammen med min kone og vores to dejlige børn. Når vejret er til det, går meget af tiden i haven i Bagsværd, hvor der altid er noget at tage sig til. Jeg sætter også stor pris på at tilbringe tid sammen med familie og venner. Jeg er en passioneret amatørfotograf, så når tiden tillader det, tager jeg mange billeder.

Billeder

Kristian Tørning
Kristian Tørning, 2014
Kristian-Tørning-2015
Kristian Tørning, 2015

Kristian Tørning Kristian Tørning Kristian Tørning Kristian Tørning Kristian Tørning

Kristian Tørning - Dansk Folkeparti
Kristian Tørning og Kristian Thulesen Dahl
Kristian Tørning og Martin Henriksen
Kristian Tørning og Peter Skaarup
Kristian Tørning og Søren Espersen
Stående applaus til Pia Kjærsgaard
Kristian Tørning Dansk Folkeparti
Kristian Tørning holder tale til årmødet 2014

 

Kristian Tørning
Kristian Tørning