Om Kristian Tørning

Motivation

Jeg har siden mine unge år været interesseret i politik. Jeg holder af diskussioner, der handler om, hvem vi er, og hvor vi skal hen.

Min motivation for at gå ind i politik er forankret i min retfærdighedssans. Hvis vores børn og deres børn skal have et godt land med høj levestandard, så er der brug for markante ændringer i vores måde at lede landet på.

Et væsentligt trin er en aftabuisering af debatten om indvandring. Vi skal have rationaliteten i højsædet, når vi planlægger vores lands befolkningssammensætning.

Jeg kan ikke leve med, at vi sender kæmpe forudsigelige problemer videre til kommende generationer.

Erfaring

Til dagligt arbejder jeg som lektor på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor jeg underviser og forsker.

Jeg har en bachelorgrad i retorik fra Københavns Universitet, en kandidatgrad i Design, Kommunikation og Medier fra IT-Universitetet i København og en ph.d. fra Copenhagen Business School. Jeg har tidligere arbejdet hos blandt andre: Danmarks Radio, Microsoft og Danfoss (se mit CV online her: http://www.linkedin.com/in/torning).

Min fritid bruger jeg sammen med min kone og vores to dejlige børn. Når vejret er til det, går meget af tiden i haven i Bagsværd, hvor der altid er noget at tage sig til. Jeg sætter også stor pris på at tilbringe tid sammen med familie og venner. Jeg er en passioneret amatørfotograf, så når tiden tillader det, tager jeg mange billeder.

Billeder

Mogens Camre og Kristian Tørning Dansk Folkeparti (Foto: Privat)
Mogens Camre og Kristian Tørning
Kristian Tørning - Dansk Folkeparti
Kristian Tørning og Kristian Thulesen Dahl
Kristian Tørning og Martin Henriksen
Kristian Tørning og Peter Skaarup
Kristian Tørning og Søren Espersen
Stående applaus til Pia Kjærsgaard
Kristian Tørning Dansk Folkeparti
Kristian Tørning holder tale til årmødet 2014