Kristian Tørning

Jeg hedder Kristian Tørning, og jeg er engageret i politik, fordi jeg gerne vil sikre, at mine børn kan overtage et stærkt og rigt land. I dag går udviklingen desværre den gale vej. Jeg er politisk aktiv i Nye Borgerlige.

Hvis ikke vi tager os gevaldigt sammen, så bliver Danmark fattigt i fremtiden. Det betyder, at vores børn vil få en lavere levestandard, end vi har haft. Det kan jeg ikke acceptere.

– Kristian Tørning

Uddannelse

Jeg har en bachelorgrad i retorik fra Københavns Universitet, en kandidatgrad i Design, Kommunikation og Medier fra IT-Universitetet i København og en ph.d. fra Copenhagen Business School.

Arbejde

Jeg har tidligere arbejdet hos blandt andre: Danmarks Radio, Microsoft, Danfoss, været lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole mm. Jeg har også været folketingskandidat for Dansk Folkeparti (som jeg forlod i 2020).

Fokus

I min fritid laver jeg mange ting, men åndeligt har jeg hele tiden fokus på samfundet og de store forandringer, det undergår. Jeg er stor tilhænger af rationalitet. Jeg har udgivet en gratis bog om de stærke kræfter, som jeg mener virker i vores samfund – og som er med til at ændre Danmark uden om demokratiet.

Foto

Jeg er en passioneret amatørfotograf, så når tiden tillader det, tager jeg mange billeder. Jeg er bare ikke så god til at få dem delt. Jeg er ikke så meget på instagram, jeg er mere på mit 7d mrkii.

Kristian Tørning

Tilfældige billeder

Kristian Tørning
Foto: Kristian Tørning, 2014
Kristian-Tørning-2015
Kristian Tørning
Kristian Tørning
Kristian Tørning
Kristian Tørning
Kristian Tørning