Kontakt og pressebilleder

Kristian Tørning kan kontaktes på mobil: 20 15 36 47 eller toerning ((snabel-a)) gmail.com.

Debat

Jeg holder af at deltage i debatterne om vores samfund. Det resulterer ind i mellem i artikler og kronikker. Jeg er altid interesseret i at deltage i paneldebatter. Jeg føler altid, at jeg lærer noget, når jeg mødes med andre og meninger brydes.

Pressebilleder

Den etablerede presse kan frit anvendes de følgende billeder vederlagsfrit. De er clearet for ophavsrettigheder. Hvis fotografen skal nævnes er det “Foto: Carsten Lundager”. Hvis andre ønsker at anvende dem, kan det kun foregå efter skriftlig aftale med Kristian Tørning.

Klik for fuld størrelse.

Kristian Tørning (Foto: Carsten Lundager)
Kristian Tørning (Foto: Carsten Lundager) – fritskrabet her
Kristian Tørning (Foto © Carsten Lundager 40101056)
Kristian Tørning (Foto: Carsten Lundager)